Kulturë

“Anibar” dhe “Jusuf Gërvalla” në rrjetin evropian të aktivizmit me art

Foto: Ilustrim
 

Një hap tjetër i rëndësishëm për sektorin e pavarur të kulturës është  shënuar këtë muaj. 

Organizata “Ani- bar” dhe kinemaja “Jusuf Gërvalla”  tashmë zyrtarisht janë pjesë e “Trans Europe Halles”, rrjetit më të  madh evropian të qendrave kultur- ore të iniciuara nga qytetarët dhe  artistët.