Kulturë

Ministria fsheh projektet dhe shpërfill kërkesat për teatrin e operës

Foto: Koha
 

Ministria e Kulturës ia ka mësyrë ta përzgjedhë projektin për teatrin e operës dhe baletit “Dr. Ibrahim Rugova” në një proces të mbyllur për publikun e pa i bërë të ditur tri projektet në garë e as anëtarët e komisionit që do të vendosë për fituesin.

Atyre ua ka lënë në dorë të vlerësojnë përderisa asnjërin nuk e ka bërë publik. Pos kësaj, ka shpërfillur kërkesat e dy institucioneve që u dedikohet një objekt i tillë – Filarmonisë së Kosovës dhe Baletit Kombëtar të Kosovës, shkruan sot “Koha Ditore”.