Kulturë

Mbahet edicioni i parë i Festivalit “Ditët e Rakisë” në Zym

Pjekja e rakisë në Zym të Hasit, për herë të parë, u demonstrua në qendër të fshatit.

Pasionantët e rakisë së shtëpisë u mblodhën nga vise të ndryshme shqiptare dhe nën rrezet e diellit të këtij nëntori shijuan raki dhe verën e prodhuar në bodrumet shtëpiake.