Kulturë

Edmond Drenogllava, artisti që i dokumenton në letër ndërtesat

 

Objektet kanë rëndësi të veçantë për të.

Derisa ecën nëpër pjesë të ndryshme të Prishtinës, Edmond Drenogllava ndalet dhe i vrojton në detaje ndërtesat.