Kulturë

Shkrimtarja e librave për fëmijë, të ardhurat nga arti i jep për bamirësi

Nëpërmjet vargjeve, ajo komunikon me fëmijët.

Drenusha Zajmi-Hoxha është një prej shkrimtarëve që po i kontribuon letërsisë në Kosovë me libra për fëmijë dhe të rritur.