Kulturë

Projekti filmik i Durim Kryeziut do të prezantohet në Tallin të Estonisë

Një vajzë 16-vjeçare, e rritur në një familje tradicionale, vendos ta ndjekë pasionin e saj për muzikën rok.

Nëpërmjet rrëfimit të Lonës, filmi i Durim Kryeziut shpërfaq raportet kontradiktore familjare mes tradicionales dhe bashkëkohores.

I titulluar “Familja”, projekti debutues në metrazh të gjatë i Kryeziut, trajton përplasjet mes gjeneratave.