Kulturë

Mali i Zi tërhiqet nga Eurovisioni, paratë për pjesëmarrje i investon në vetura të reja

 

Drejtori i Përgjithshëm i Radiotelevizionit publik malazez (RTCG), Bozhidar Shundiq, ka marrë vendim që Mali i Zi të mos marrë pjesë në Eurovisionin e radhës që do të mbahet në Rotterdam.

Siç ka njoftuar menaxhmenti i këtij mediumi publik, RTCG-ja duhet të veprojë përgjegjshëm dhe t’i shpenzojë me përgjegjësi fondet që i merr nga buxheti i qytetarëve taksapagues, transmeton Koha.net.