Kulturë

Kitaristi Armend Xhaferi mbajti koncert në kryeqytet

 

Kjo mbrëmje, iu dedikua muzikës xhaz.

Tingujt erdhën në formën e një gërshetimi mes xhazit dhe elementeve të folklorit.