Kulturë

“A boy called Sailboat” me talentin që bën ndryshime

 

E diela mbrëma në Kohavision është rezervuar për adhuruesit e filmit.

Filmi “A Boy Called Sailboat” sjell rrëfimin e një familjeje hispanike dhe djalit të tyre të jashtëzakonshëm. Ai mban edhe një emër të veçantë “Arkë me vela” (Sailboat).