Kulturë

Fëmijët eksplorojnë teknika të ndryshme të artit

 

Jon Hoxha po përpiqet të mësojë teknikat e reja arti. Ndryshe nga shkolla, këtu ai ka mundësi të praktikojë më shumë metoda të reja, i rrethuar gjithandej nga vepra arti.

Hoxha dhe shumë nxënës të tjerë, po punojnë bashkë në kuadër të ekspozitës “N’përpjekje për me u çue” të artistit Driant Zeneli, të organizuara nga fondacioni Bonevet, raporton “Express” i KTV-së.