Kulturë

Artistë, sportistë dhe shkrimtarë që marrin pensione të posaçme në Shqipëri

Artistë, sportistë dhe shkrimtarë që marrin pensione të posaçme në Shqipëri
 

Qeveria ka ndërmarrë një sërë vendimesh që u jep pensione të posaçme disa figurave me kontribut të shquar në sport, art, kulturë etj.

Kështu sipas ligjit janë 15 figura të spikatura që do të marrin pensione suplementare.