Kulturë

Promovohen librat e Gani Sylajt “Shenjat e përkatësisë” dhe “Burg pas burgu”

Promovohen librat e Gani Sylajt “Shenjat e përkatësisë” dhe “Burg pas burgu”
 

Me rastin e njëvjetorit të ndarjes nga jeta të autorit Gani Sylaj, sot, në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës në Prishtinë, u promovuan librat e tij “Shenjat e përkatësisë” dhe “Burg pas burgu”.

Në këtë promovim të librave u nderua lart veprimtaria dhe kontributi i tij në luftën për çlirim dhe liri të popullit tonë.