Kulturë

Regjisori kroat zbulon se çka thanë Veseli, Rama dhe nipi i Mbretit Zog në dokumentarin për Holokaustin

Regjisori kroat zbulon se çka thanë Veseli, Rama dhe nipi i Mbretit Zog në dokumentarin për Holokaustin

Në përvjetorin e Holokaustit, ngjarjes më të tmerrshme në histori, në Teatrin Kombëtar të Kosovës sonte u mbajt premiera e dokumentarit “The Hug of Destiny”.

Regjisori kroat, Jakov Sedlar dhe producentja kosovare, Lorena Sopi, në emisionin “Express” të KTV-së, folën për herë të parë, para premierës së këtij dokumentari për këtë dokumentar dhe rrëfimet brenda tij.