Kulturë

Kultura në 12 pikat e Qeverisë së re, prej teatrit e muzeve deri te diplomacia

 

Prishtinë, 4 shkurt – Janë gjithsej 12 pika për të cilat partnerët e koalicionit qeveritar janë marrë vesh për të qeverisur me kulturën për mandatin që Qeveria e udhëhequr nga Albin Kurti e ka marrë të martën.

Me Vlora Dumoshin ministre e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Qeveria e re synon që t’i realizojë disa projekte kapitale, që në fakt janë gjysma e atyre që kanë dështuar e janë premtuar ndër vite.