Kulturë

“Sonic The Hedgehog” një histori njerëzore me jashtëtokësorin

 

Nuk mund ta besoja kur e dëgjova. Kritikat e para për “Sonic the Hedgehog” po vinin kryesisht nga lojtarë dhe komentues të njohur si “YouTubers”, që thoshin se ishte shumë qejf dhe një nga filmat më të mirë bazuar në një videolojë, e ndoshta edhe më i mirë. Nëse keni shikuar ndonjë film të bazuar në videolojëra këto dekadat e fundit, ju e dini se sa gjë e rrallë është kjo, dhe vetëm së fundmi disa filmbërës po del të kenë kuptuar sesi të bëjnë karaktere të bazuara në videolojëra dhe skenarë. (‘Detectiv Pikachu, së fundmi).

Filmi për Sonicun nuk ka ndonjë yll, e në “Rotten Tomatoes” janë hiç më pak se 63 për qind që e kritikojnë.