Kulturë

Kosova e gatshme të marrë pjesë në tregun e filmit në Cannes

 

Festivali i Filmit në Cannes dhe tregu i filmit “Marché Du Film” janë në mesin e ngjarjeve kulturore që ende nuk janë anuluar.

Përderisa pandemia e virusit COVID-19 po merr hov e po e dëmton industrinë e filmit e mbajtjen e festivaleve, mbajtja e Festivalit të Filmit në Cannes vazhdon të jetë një pikëpyetje, shkruan sot Koha Ditore.