Kulturë

Katër histori shqiptare në ofertën për të izoluarit

Katër histori shqiptare në ofertën për të izoluarit

Festivali më i madh në botë i filmit dokumentar (IDFA) ka mundësuar qasje të lirë në faqen e vet për t’i parë 302 dokumentarë të realizuar mes viteve 1988 dhe 2019, raporton KOHA.

Ky festival nga Amsterdami ka vendosur që një koleksion nga dokumentarët e tij të jetë i qasshëm – dhuratë kjo për profesionistët dhe entuziastët e filmit që janë të detyruar të qëndrojnë të mbyllur në shtëpi dhe të kufizojnë kontaktet gjatë pandemisë së virusit COVID-19.