Kulturë

“Express” në KTV sot i dedikohet Leze Qenës

“Express” në KTV sot i dedikohet Leze Qenës

Emisioni “Express” në Kohavision, i dedikohet krejtësisht aktores Leze Qena, e cila vdiq sot në moshën 85 vjeçare.

Jetëpërshkrimi i saj, momentet më interesante nga karriera 66 vjeçare dhe kujtime të paharruara nga miqtë e bashkëpunëtorët e saj, vijnë të përmbledhura në emisionin e pasdites në KTV.