Kulturë

Pullë postale me portretin e Shaban Polluzhës, reagon artisti: Punimi është i imi, askush s’më ka pyetur

Pullë postale me portretin e Shaban Polluzhës, reagon artisti: Punimi është i imi, askush s’më ka pyetur

Filatelia e Postës së Kosovës ka kohë që përmes imazheve të pullave postare afirmon vlerat tona kulturore dhe kombëtare.

Personalitete të ndryshme janë bërë imazh i pullave postare e një ndër ta është edhe patrioti Shaban Polluzha.