Kulturë

Në kujtim të Igballe Zherkës

Në kujtim të Igballe Zherkës

Aktorja dhe fotografja e parë nga qyteti i Gjakovës, Igballe Zherka – Gorani, ka vdekur të enjten.

E lindur në vitin 1932 në një familje përparimtare, ajo që në moshë të re u fokusua në aktivitete të shumta kulturore në Gjakovë.