Kulturë

“Nine Inch Nails” përballë pandemisë me shpresë, dëshpërim dhe zhurmë

“Nine Inch Nails” përballë pandemisë me shpresë, dëshpërim dhe zhurmë

Kohëzgjatja mund të mos jetë gjithçka, por ka rëndësi. Të enjten e kaluar, “Nine Inch Nails” – që aktualisht nënkupton Trent Reznor dhe partnerin e tij, Atticus Ross – lansuan dy albume online dhe gratis: “Ghosts V: Together” dhe “Ghosts VI: Locusts”.

Ato janë koleksione të muzikës pa tekste, të konsideruara si vazhdimësi të “Ghosts I-IV” album që “Nine Inch Nails” e lansoi në vitin 2008. Albumet e reja “Ghosts” i adresohen asaj që Reznor dhe Ross i përshkruajnë në një deklaratë si “kohë e çuditshme”. “Derisa lajmet bëhen më të errëta për çdo orë, ne e kemi gjetur vetën duke u lëkundur në mes të ndjenjës se mund të ketë shpresë në kohë të dëshpërimit absolut”.