Kulturë

Kujtime në dhurata frymëzuar nga natyra

Kujtime në dhurata frymëzuar nga natyra

Thënia se “...në fund jeta nuk është ajo që kemi jetuar por ajo çka na kujtohet”, është udhërrëfimi i Doruntina Jasharit në punën që bën. Ajo beson që dhurata është forma më e mirë për krijimin dhe ruajtjen e kujtimeve.

“Prandaj ajo që vlerësoj më së shumti te një dhuratë është kujtimi që ajo mban dhe rëndësia që ka edhe për atë që e dhuron, edhe për atë që e pranon”, thotë Jashari.