Kulturë

Kopshtet përrallore në miniaturë

Kopshtet përrallore në miniaturë
Foto: Koha

Është stina e pranverës, stina e luleve. Koha kur ballkonet e shtëpive e banesave mbushen me lule të llojeve të ndryshme. Por, janë disa lule që nuk njohin sezon e as stinë. Janë gjithmonë të blerta. Veçmas aso kur “paketohen” në një mënyrë të veçantë, siç bën Blerta Arifi.

Ideja e saj për të bërë terrariume dhe për t’i dekoruar ato i lindi krejt papritur, si një vajzë e pasionuar pas dekoreve në detaje, shkruan KOHA.