Kulturë

“Future Nostalgia” nga Dua Lipa si thirrje për ndryshim

“Future Nostalgia” nga Dua Lipa si thirrje për ndryshim

Gruaja alfa e discos, Dua Lipa ka lansuar më herët albumin e saj të dytë “Future Nostalgia”. Që nga momenti kur është lansuar, më 27 mars, shumë njerëz, përfshirë edhe veten time, kanë mbajtur një ndejë në dhomën e gjumit, duke u drejtuar në një regjim të ri të shkëlqyeshëm të pop-it me tinguj disko-synth të organizuar qartë, me tekste të pakufizuara për fuqinë e grave.

Albumi për momentin zë vendin e parë në Britani të Madhe dhe vendin e tretë në botë në platformën “Spotify”, shkruan “theaggie.org”, transmeton KOHA.