Kulturë

Dion Zeqiri ekspozon dy punime në “Moderna galerija”

Dy vepra të artistit Dion Zeqiri janë prezantuar në një ekspozitë virtuale të Institutit Kombëtar slloven për artin modern dhe bashkëkohor me seli në Lubjanë.

Në ekspozitën e titulluar “Auto-portrete virale”, që është hapur në mes të muajit maj, punimet e artistit nga Prishtina janë prezantuar përkrah veprave të artistëve nga e gjithë bota, raporton KOHA.