Kulturë

Rikthimi i “BBC Three”

Rikthimi i “BBC Three”

Transmetuesi prestigjioz britanik BBC është duke e shqyrtuar mundësinë e rikthimit të “BBC Three”, në cilësinë e një kanali të rregullt televiziv, katër vjet pas ndaljes së transmetimit direkt dhe transferimit në opsionin në internet

Kanali i të rinjve, i cili ka prodhuar hitet si “Normal People” dhe “Fleabag”, pritet që kësisoj ta dyfishojë buxhetin e tij.