Kulturë

Nisemi në Zenit me Zejnon

 

"Nisemi" është titulli i librit më të ri të Krenar Zejnos. Poet dhe botues, pronar i shtëpisë botuese Zenit Editions dhe i galerisë së artit "Zenit" në Tiranë, Zejno është një nga poetët më autentik në letërsinë shqipe sot.

Në faqen e pasme të kopertinës së këtij libri, është vendosur një portret i vetë Zejnos, i bërë me laps në letër, nga piktori Zinni Veshi. "Nisemi" është titulli i njërës nga poezitë e këtij libri.