Kulturë

Në atelienë e Rron Qenës, pikturat e realizuara gjatë izolimit do t’i përmbledhë në ekspozitë

Monotoninë e izolimit Rron Qena e ka zbehur nëpërmjet veprave shumëngjyrëshe.

Piktura të frymëzuara nga mallëngjimi për Shkodrën dhe për pranverën në Prishtinë, janë produkt i ditëve të karantinës. Veprat e reja ai do t’i përmbledhë në ekspozitë.