Kulturë

“Biber”, në kërkim të tregimeve të guximshme

“Biber”, në kërkim të tregimeve të guximshme

Prishtinë, 25 maj – Të shkruarit mund të ndihmojë njerëzit në aspekte të ndryshme. Kështu beson ekipi prapa konkursit “Biber” që këtë vit për herë të katërt është bërë adresë për tregime që kanë të bëjnë me pajtimin e popujve në ish-Jugosllavi, të përbashkëtat, ballafaqimin me të kaluarën e mbi të gjitha që bëjnë thirrje për paqe. 

Ata besojnë se përmes ndryshimit personal mund të arrihet tek ai shoqëror dhe mjet për këtë e shohin pikërisht procesin e të shkruarit. Këtë vit u kanë kërkuar atyre që dëshirojnë që të bëhen pjesë e konkursit që të vënë aplikojnë në ueb-faqen e tyre në internet (https://biber.nenasilje.org/).