Kulturë

“Burrë e grua”, seriali që pasqyron jetën e një çifti

Aktorët Edona Reshitaj dhe Besart Sllamniku, gjatë ditëve në karantinë, kanë filluar serinë me mini-episodet “burrë e grua në karantinë”.

Në një intervistë për Express të KTV-së, ata thanë se këtë e filluan dy javë pasi filluan masat për parandalimin e koronavirusit.