Kulturë

Intervista ndër vite të Brahimajt: Përsëritej ankesa për buxhet të vogël të Baletit

Intervista ndër vite të Brahimajt: Përsëritej ankesa për buxhet të vogël të Baletit

Në kujtim të Ahmet Brahimajt, ish-balerin i trupës së parë të Baletit të Kosovës dhe drejtor i Baletit Kombëtar, sonte në emisionin “Jeta” u publikuan disa copëza të intervistave ndër vite.

I palodhshëm deri në frymën e fundit, punoi dhe u mundua që trupa të mos ndalej asnjëherë e të mos mungonin disa premiera në vit pavarësisht buxhetit shumë të vogël. Pikërisht kjo ishte ankesa të cilën ai shpesh e kishte theksuar nëpër intervista.