Kulturë

Koleksioni i filmografisë së Bekim Fehmiut

Sot në ditëlindjen e aktorit Bekim Fehmiu, në Express të KTV-së, koleksionisti nga Gjakova, Edmond Isufi, ka shpalosur koleksionin e mbledhur ndër vite dhe me shumë mund të Bekim Fehmiut.

Vetëm edhe dy filma, të cilat i pret që t’i vijnë, dhe e kompleton këtë koleksion, ka thënë Isufi në Express.