Kulturë

“Artpolis” organizoi aktivitetin treditor në fshatin Kukaj

 

Amfiteatri i etnokompleksit në Kukaj është një prej vendeve ku këto artiste po shkëmbejnë ide.

Organizata kulturore feministe “Artpolis” për të dytën herë e organizoi kampin e artisteve dhe aktivisteve.