Kulturë

“EtnoFesti” këtë vit shënon edicionin e dhjetë me 90 aktivitete

 

Fshati Kukaj, që ndodhet mes Prishtinës e Gjilanit, edhe këtë vit do të hapë dyert për festivalin e arteve dhe kulturës tradicionale “EtnoFest”.

Në pesë ditë të gushtit, këtë vit festivali do ta zbërthejë temën “Gruaja dhe dielli”.