Kulturë

Teatri i Gjilanit e zgjidhi problemin 20-vjeçar të pavarësimit dhe buxhetimit shtetëror

Teatri i Gjilanit e zgjidhi problemin 20-vjeçar të pavarësimit dhe buxhetimit shtetëror

Gjilan, 1 korrik – Pritjes për zgjidhjen e statusit të Teatrit të Qytetit të Gjilanit, me problemet që kishin në aspektin financiar dhe ligjor për aktorët dhe trupën e këtij institucioni i erdhi fundi, sepse sot janë nënshkruar kontratat e aktorëve dhe stafit teknik dhe kështu është bërë pavarësimi i institucionit kryesor të kulturës në komunë.

Kryetari i Komunës, Lutfi Haziri, ka uruar për këtë hap të rëndësishëm.