Kulturë

Ekspozita “Vija e gjelbër” bashkon studentët

 

Janë në fillim të karrierës së tyre në fushën e artit pamor, por veprat e tyre orientojnë drejt një rruge premtuese.

Studentët e drejtimeve të ndryshme të artit kanë prezantuar skica, grafika, piktura dhe skulptura në ekspozitën kolektive të titulluar “Vija e gjelbër”.