Kulturë

“Homemade” për jetën në karantinë

“Homemade” për jetën në karantinë
Foto: Kristen Stewart në “Homemade” / Netflix

Është një antologji e shkurtër me një shkëlqim luksoz dhe lustrim prestigji, kuruar për Netflix nga regjisori Pablo Larrain nga Kili, vëllai i tij Juan de Dios Larrain dhe producenti italian Lorenzo Mieli.

Ata kanë ftuar 17 filmbërës nga e gjithë bota për të realizuar filma të shkurtër gjatë pandemisë, duke pasur si temë pandeminë. Larrain vetë ka realizuar një vepër të mahnitshme për Don Zhuanin e vjetër, i cili kontakton të dashurën e tij të vjetër në “Skype” përderisa kujdestarja që kujdeset për të duhet të qëndrojë në prapavijë pa shfaqur emocione.