Kulturë

“Filmi UP” në javën e pestë

“Filmi UP” në javën e pestë

Java e pestë e shfaqjes së filmave studentorë në kuadër të programit “Filmi UP” në Kohavision, sjell në ekran filmat “Veç kuq” nga regjisori Durim Kryeziu dhe “Mollëkuqja” nga regjisorja Hana Bucalija.

Ngjarja në filmin “Veç kuq” është e vendosur në kohën e okupimit serb në Kosovën e vitit 1990.