Kulturë

Muzeu i Louvreit rihapet pas mbylljes 4-muajshe

Muzeu i Louvreit rihapet pas mbylljes 4-muajshe
Foto: AP

Muzeu i Louvreit është rihapur të hënën, pas mbylljes 4-muajshe shkaku i pandemisë së koronavirusit.

Punonjësit e këtij muzeu kanë bërë të ditur se maskat do të jenë të detyrueshme dhe se numri i vizitorëve do të jetë i kufizuar.