Kulturë

Nxitja e turizmit me bileta falas vazhdon edhe në Krujë

Nxitja e turizmit me bileta falas vazhdon edhe në Krujë
 

Pesë mijë veta që dëshirojnë të njihen me historinë e qytetit të Krujës, por edhe një prej organizimeve më të suksesshme në historinë e shqiptarëve, atë të kohës së Skënderbeut, mund ta bëjnë këtë duke mos paguar bileta.

Ministria e Turizmit dhe Bashkia e Krujës kanë nënshkruar marrëveshjen nëpërmjet së cilës operatorëve turistikë u jepen pesë mijë bileta me të cilat turistët që zgjedhin Krujën si destinacion turistik do të vizitojnë pa pagesë muzetë e qytetit.