Kulturë

Akademiku Baçe: “Grekët na vodhën historinë”, Pirroja, Akili dhe Aleksandri i Madh janë paraardhës të shqiptarëve

Akademiku Baçe: “Grekët na vodhën historinë”, Pirroja, Akili dhe Aleksandri i Madh janë paraardhës të shqiptarëve

Akademiku Apollon Baçe hedh poshtë versionin zyrtar që Pirro, Akili dhe Aleksandri i Madh janë me origjinë greke dhe maqedonase.

Sipas tij, Greqia ka vjedhur dhe manipuluar historinë.