Kulturë

MKRS-ja njofton se disa zyrtarë të saj janë me COVID-19

MKRS-ja njofton se disa zyrtarë të saj janë me COVID-19

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka njoftuar se disa zyrtarë të ministrisë janë të prekur me COVID-19, por se janë mirë me shëndet dhe janë në vetëizolim.

MKRS-ja ka thënë se po respekton dhe zbaton masat e ndërmarra nga Qeveria e Kosovës për menaxhimin e situatës me pandeminë COVID-19 dhe se po punohet me staf esencial, në përputhje me vendimin.