Kulturë

Hollywood bën realitet filmin “Haklaj” me 4 seri

 

Filmi i Hollywood me 4 seri mbi ngjarjet tragjike në Tropojën e viteve 1990 dhe 2000 do të bëhet realitet.

I titulluar "Haklaj", filmi do të ketë protagonist Fatmir Haklajn dhe familjen e tij.