Kulturë

Teatri i Ferizajt rihap dyert me “Kontrolli dhe makina e dashurisë”

Pas më shumë se katër muajve, teatri i qytetit në Ferizaj ka rihapur dyert për publikun.

Në sallën ku duartrokitjet kishin munguar për një kohë të gjatë, në një orar të pazakontë, të mërkurën mbrëma u shfaq premierë drama “Kontrolli dhe makina e dashurisë”.