Kulturë

DokuFesti këtë vit online

DokuFesti këtë vit online

Edicioni i sivjetëm i DokuFestit do të kalojë online shkaku i pandemisë.

Edicioni i 19-të i DokuFestit këtë do të jetë i hapur nga 7 deri më 25 gusht, me programe të filmit, panele, masterklasa, punëtori bashkëpunuese si dhe me performanca muzikore online, është njoftuar në faqen zyrtare të festivalit.