Kulturë

Gatime shqiptare nga Violeta Myftari

 

Violeta Myftari i gatuan dhe i fotografon vetë këto ushqime të shijshme.

Ajo e ka mishëruar pasionin për fotografinë dhe gatimin. Falë përvojës si librare e fotografe, ajo ndan me audiencën recetat e saj nëpërmjet platformës “Gatime shqiptare”.