Kulturë

Ekspozita e Petrit Halilajt në Madrid

 

Një botë të re e ka pasqyruar artisti kosovar, Petrit Halilaj, nëpërmjet ekspozitës së hapur në Pallatin e Kristaltë në Madrid të Spanjës.

“Një korb dhe uraganet që nga vendet e panjohura rikthejnë erëra të njerëzve të dashuruar”, është titulli i ekspozitës që gërsheton privaten me publiken, raporton KOHA.