Kulturë

Sfera online, fokus për idetë për trashëgiminë kulturore

Sfera online, fokus për idetë për trashëgiminë kulturore

Pandemia mund të ndikojë edhe tek idetë mbi trajtimin e trashëgimisë kulturore. Fondacioni kosovar “Trashëgimia Kulturore pa Kufij” (CHwB Kosova) ka hapur thirrjen për projekte përmes edicionit të pestë me radhë të platformës “Heritage Space”.

Në thirrjen e shpallur të enjten, kjo organizatë ka ftuar të gjithë artistët dhe profesionistët të cilët veprojnë në fushën e kulturës, industrive kreative dhe shkencave humanistike digjitale që të aplikojnë për platformën e sivjetme.