Kulturë

Shqipëria përfituese e 7 projekteve në kuadër të “Evropa krijuese”

Shqipëria përfituese e 7 projekteve në kuadër të “Evropa krijuese”

Shqipëria është përfituese e 7 projekteve evropiane në kuadër të thirrjes “Bashkëpunimi Kulturor në Ballkanin Perëndimor 2020”.

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti deklaron se ndër 300 aplikues, vetëm 13 projekte u shpallën fituese, mes tyre, shtatë organizata jofitimprurëse dhe institucione publike kulturore nga Shqipëria.