Kulturë

Shfaqja “Zgjimi i Pranverës” nga Zana Hoxha përfaqëson Kosovën në festivalin e Shkupit

Shfaqja “Zgjimi i Pranverës” nga Zana Hoxha përfaqëson Kosovën në festivalin e Shkupit
Foto: Ilustrim
 

Teatri Kombëtar i Kosovës në bashkëpunim me Artpolis-Qendra për Art dhe Komunitet përfaqësojnë Kosovën me shfaqjen muzikore “Zgjimi i Pranverës” në Festivalin Ndërkombëtar të Shkupit - ITF Skupi Festival, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Ky festival mbahet nesër nga ora 20:00 në Kurshumli Han - Shkup, transmeton KOHA.